Καταπληκτική δουλειά και πολύ επιμορφωτική για τους έχοντες το μικρόβιο λεγόμενο ενυδρείο. Έχω κάποιες απορίες όσο αφόρα τα βακτήρια και οι λειτουργίες τους υπό κάποιες συνθήκες.

Πχ
.
Πόσο οξυγόνο και νερό σε αναλογία με την ροη του νερού που περνά απτό φίλτρο είναι το ιδανικό, και αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε στην πράξη.

Ποιος ο όγκος βιολογικού φίλτρου για τα λίτρα του ενυδρείου και τα ανάλογα ψάρια είναι ιδανικό για τα βακτήρια μας ,υπάρχει κάποιος τύπος προκαθορισμένος έτσι ώστε να έχουμε υπόψη;

Οι θερμοκρασία πολύ κρύο η πολύ ζέστη και οι ανάλογες επιπτώσεις στα βακτήρια μας. Σε μια προκαθορισμένη αλλαγή με κρύο νερό τα βακτήρια μας μπορούν να έχουν επιπτώσεις;

Και ότι αναλυτικές πληροφορίες και λινκ σε αυτά μπορούν να μας δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Δεν θα ήθελα να σε κουράσω ούτε να το παίξω έξυπνος, είναι ερωτήματα που γεννιούνται στην πάροδο του χρόνου για έναν ενυδριοφιλο που προσπαθεί να καταλάβει πέντε πράγματα παραπάνω, όπως και να έχει σε ευχαριστώ εκ του προτέρου και καταλαβαίνω πως ίσως είναι λίγο ερωτήματα απτή μια αόριστα και απτήν άλλη πολύ εκ του βάθους. Συνέχισε έτσι, το site σου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε όλους μας!!!